عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 47
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 90
:: باردید دیروز : 2
:: بازدید هفته : 90
:: بازدید ماه : 106
:: بازدید سال : 207
:: بازدید کلی : 680

RSS

Powered By
loxblog.Com

با انواع مختلف هدفون‌، هدست و هندزفری آشنا شوید
یک شنبه 28 مهر 1398 ساعت 20:18 | بازدید : 23 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

با انواع مختلف هدفون‌، هدست و هندزفری آشنا شوید

هدفون‌ ها انواع مختلفی دارند و بسته به سلیقه و نوع کاربری شخصی می‌توان از میان انواع هدفون موجود در بازار، بهترین گزینه را انتخاب کرد. اگر قصد خرید هدفون دارید، این مقاله کار شما را برای انتخاب راحت‌تر می‌کند.

هنگام خرید هدفون ، یافتن گزینه مناسب در موتورهای جستجو و فروشگاه‌های اینترنتی ممکن است حتی مشکل‌‌تر از انتخاب و خرید هدفون در بازار باشد. از طرف دیگر، نمونه‌های موجود در بازار نیز ممکن است باب طبع کاربر نباشند. از طرفی هدفون‌ها در انواع و اشکال مختلفی تولید می‌شوند. در این مطلب انواع مختلف هدفون‌ را با جزئیات کامل شرح خواهیم داد تا درک بهتری از هدفون‌های توگوشی، دورگوشی، ایربادها، هدفون‌های بلوتوثی و حذف‌کننده نویز پیدا کنید و هنگام خرید هدفون اطلاعات بیشتری داشته باشید.

 


هدفون‌ پشت‌بسته (Closed-Back)


هدفون / Headphone
هدفون‌های پشت‌بسته (closed-back) به انواعی اطلاق می‌شود که صداهای جانبی را بدون در نظر گرفتن نوع استفاده کاربر، حذف می‌کنند. این گونه از هدفون‌ها صداهای اطراف کاربر را برای بهتر شنیده شدن موسیقی بدون در نظر گرفتن محیط اطراف حذف کرده و در عین حال تجربه شنیداری ایزوله شده‌ای را ارائه می‌دهد، تا صدای تولید شده تنها برای کاربر قابل شنیدن باشد. این قابلیت باعث شده هدفون‌های پشت‌بسته برای کاربرانی مناسب باشد که خواهان شنیدن موسیقی با جزئیات کامل هستند.

این هدفون‌ها برای موسیقی‌دان‌ها و ضبط صدا بسیار مناسب‌اند و به دلیل بهره بردن از قابلیت حذف صداهای خارجی و بهتر شنیدن صدای خواننده یا آلات موسیقی، در این حرفه طرفداران زیادی دارد. همچنین صدای تولید شده در این هدفون‌ به فضای بیرون درز پیدا نمی‌کند و به همین دلیل در هنگام ضبط صدا، هیچ گونه نویز اضافه‌ای بر میکروفون تأثیر نخواهد گذاشت. خواننده‌ای را در نظر بگیرید که در هنگام آواز خواندن در حال شنیدن صدای آلات موسیقی است و نمی‌خواهد صدای هدفون‌ با صدای در حال ضبط وی تداخل پیدا کند. هدفون های پشت بسته به جز موسیقی‌دان‌ها برای افرادی مناسب‌اند که نمی‌خواهند صدای موسیقی‌شان به گوش دیگران برسد یا باعث آزردگی اطرافیان شود.
هدفون‌های پشت‌بسته هم به صورت دورگوشی که تمامی گوش را فرا می‌گیرد و هم به صورت روگوشی کوچک‌تر که روی گوش قرار می‌گیرد موجود است. این هدفون‌ از حیث طراحی نیز بزرگ‌تر از انواع دیگر بوده و روی سر پوشیده می‌شوند. اما این هدفون‌ بدون در نظر گرفتن اندازه بزرگ، صدای باکیفیتی تولید کرده و تقریباً برای همه کاربران مناسب است.

 


هدفون‌ پشت‌باز (Open-Back)


هدفون / Headphone
هدفون‌های پشت‌باز (open-back) نقطه مقابل هدفون‌های پشت‌بسته هستند و همان‌طور که از نامشان پیداست مقداری از صدای تولید شده آن‌ها به فضای اطراف درز پیدا می‌کند. این نوع هدفون‌ها صداهای بازتری تولید کرده و گوش دادن به موسیقی با آن‌ها مثل گوش دادن به موسیقی با اسپیکر در یک اتاق است؛ درست برعکس هدفون‌های پشت‌بسته که هیچ صدایی را به محیط اطراف منتقل نمی‌کنند. حال سؤال این جاست که چه کسی هدفونی می‌خواهد که صدایش به بیرون درز پیدا می‌کند و اصلاً مزیت این هدفون‌ها چیست؟
این گونه هدفون‌ها اولین انتخاب برای افرادی است که صداها را در استودیو میکس می‌کنند. مهندسان صدا این هدفون‌ها را به دلیل ساختار باز و صدایی که به بیرون انتقال می‌دهند انتخاب می‌کنند؛ چرا که این قابلیت باعث می‌شود صدای میکس شده دقیق‌تر باشد. از طرفی انباشتگی فرکانس‌ها که در برخی از هدفون‌های پشت بسته وجود دارد در هدفون‌های پشت باز وجود ندارد. از آن‌جایی که دقت عمل و صدای یکنواخت تولیدی برای افرادی که به میکس می پردازند مهم است، هدفون‌های پشت باز برای این کاربرها در درجه اول اهمیت قرار دارد. اگرچه هدفون‌های پشت بسته برای ایزوله کردن صدا مناسب‌تر هستند، ولی فرکانس‌های پایین‌تر را پس از مدتی درون کاسه گوش نگه می‌دارند که البته برای افرادی که به صورت تفننی به موسیقی گوش می‌دهند مناسب است.

بسیاری از دوستداران موسیقی، هدفون‌های پشت باز را ترجیح می‌دهند؛ چرا که اگرچه ممکن است به صورت حرفه‌ای در استودیوها به میکس نپردازند ولی خواهان شنیدن صدای یکنواختی هستند که مد نظر خواننده اثر است. اگر می خواهید دیگران صدای پادکست یا موسیقی شما را نشنوند شاید این هدفون‌ها مناسب نباشند، اما اگر برایتان مهم نیست که اطرافیان صدای موسیقی‌تان را بشنوند، هدفون‌های پشت باز انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. همچنین این گونه هدفون‌ها فشار کمتری را بر گوش‌ها وارد می‌کنند که این قابلیت باعث می‌شود برای استفاده درازمدت مناسب‌تر باشند. هدفون های پشت‌باز نیز مانند انواع پشت‌بسته‌ در دو نوع دورگوشی و روگوشی ارائه می‌شوند. انواع نادرتری از هدفون‌های نیمه‌باز نیز وجود دارد که ترکیبی از هر دو نوع هدفون نام برده شده است و صدای اندکی را به بیرون منتقل می‌کند.

 


هدفون‌ روگوشی (On-Ear)


هدفون / Headphone
هدفون‌های روگوشی (on-ear) همان‌طور که از اسمشان پیداست روی گوش قرار می‌گیرند. ممکن است در ابتدا هدفون‌های روگوشی را با هدفون‌های دورگوشی اشتباه بگیرید ولی به طور خلاصه می‌توان نمونه‌های روگوشی و دورگوشی را این‌گونه توصیف کرد: هدفون‌های روگوشی کمی کوچک‌تر بوده (تقریباً هم‌اندازه با گوش) و به راحتی روی گوش قرار می‌گیرند، درحالی‌که هدفون‌های دورگوشی کمی بزرگ‌تراند و گوش‌ها را با پدهایی فرا می‌گیرند. حال سؤال این جاست که علت وجود چنین نمونه‌هایی چیست؟
هدفون‌های روگوشی که با نام سوپرا اورال (supra-aural)‌ نیز شناخته می‌شوند کمی شبیه هدفون‌های پشت‌باز هستند که مقداری صدا را به فضای اطراف منتقل می‌کنند و به مقداری از صدای اطراف اجازه ورود می‌دهند؛ این هدفون‌ها در نقطه مقابل هدفون‌های دورگوشی قرار می‌گیرند که در جلوگیری از ورود صداهای خارجی عملکرد بهتری داشته و صدای پخش شده را ایزوله می‌کنند. هدفون‌های روگوشی معمولاً بسیار راحت روی گوش قرار گرفته و بر خلاف برخی هدفون‌های دورگوشی باعث تعرق بیش از حد نمی‌شوند. با در نظر گرفتن اینکه این نوع هدفون‌ها روی گوش قرار می‌گیرند در هنگام خرید باید دقت کنید که هدفون انتخابی شما به گوش‌ها فشار زیادی وارد نمی‌کنند یا حداقل فشار وارد شده آن‌ها به اندازه هدفون‌های دورگوشی یا پشت‌بسته است.

هدفون‌های روگوشی سبک‌‌وزن‌تر از مدل‌های دورگوشی بوده و در نتیجه قسمت بالایی آن‌ها فشار کمتری روی سر وارد می‌کند. مدل‌های روگوشی ممکن است از نظر کیفی تفاوت‌های زیادی داشته باشند ولی اگر یکی از مدل‌های باکیفیت را تهیه کنید مطمئناً کیفیت صدا و راحتی مورد نظر شما را تأمین خواهد کرد. مدل‌های مختلفی از این‌ نوع هدفون در بازار موجود است که هر کدام ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد ولی بدیهی است که دسته هدفون‌های روگوشی متنوع‌تر از دیگر انواع هدفون‌ها است. در نهایت، انتخاب یک هدفون روگوشی به سلیقه شخصی کاربر بستگی دارد.

 


هدفون‌ یا هدست دورگوشی (Over-Ear)


هدفون / Headphone
همان‌طور که در تصویر می‌بینید هدفون‌های دورگوشی (over-ear) طوری طراحی شده‌اند که تمامی لاله گوش را فرا گرفته و صدا را در حد امکان ایزوله می‌کنند. این نوع هدفون‌ بهترین انتخاب برای کاهش نویز است و صدای تولیدی را به صورت تمام و کمال به گوش کاربر می‌رساند. همچنین این هدفون‌ها توانایی بالایی در محدود کردن درز صدا دارد و در نتیجه صدای تولید شده را داخل و صدای محیط را بیرون نگه می‌دارد. هدفون‌های دورگوشی دارای انواع پشت‌باز نیز هستند که به جریان هوا و صداها اجازه ورود و خروج می دهد. اگرچه این مدل معمولاً به صورت پشت‌بسته ارائه می‌شود چرا که دارای قابلیت حذف نویز، ایزوله‌سازی و تولید صدای باکیفیت بالا است.

هدفون های دورگوشی بسیار راحت هستند و مانند نمونه‌های روگوشی به لاله گوش‌ها فشار نمی‌آورند؛ به ویژه در صورتی که به سراغ مدل‌های گران‌قیمت‌تر بروید که دارای گوشی‌هایی پوشیده شده از مخمل یا چرم هستند. البته از آن‌جایی که جریان هوا در این مدل به داخل و خارج هدایت نمی‌شود ممکن است باعث تعرق گوش و اطراف آن شود. همچنین این هدفون‌ها بزرگ‌ترین اندازه را در میان هدفون ها دارند پس تنها در صورتی که فضای کافی برای نگهداری از آن‌ها را دارید این مدل را تهیه کنید. بزرگی این هدفون‌ها ممکن است برای برخی کاربران خوشایند نیز باشد و سنگینی و گرمای بالشتک‌ها روی گوش‌ها ممکن است برایشان حس خوبی داشته باشد. این مدل هدفون‌ها سنگین‌تر از انواع دیگر نیز هستند و بنابراین ممکن است در استفاده طولانی‌مدت و به ویژه در استودیو و استفاده برای بازی کامپیوتری، موجب بروز خستگی در ناحیه سر، گوش‌ها و گردن کاربر شوند. اما اگر می‌خواهید گوش‌هایتان را روی دیگر صداها ببندید و با تمام وجود به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید مطمئناً هدفون‌های دورگوشی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

 


هندزفری یا ایرفون داخل گوشی (In-Ear)


هدفون / Headphone
از نظر قابلیت حمل، انعطاف‌پذیری و راحتی استفاده، هدفون‌های داخل گوشی (in-ear) حرف اول را می‌زنند. این هدفون‌ها به دلیل راحتی استفاده یکی از رایج‌ترین‌ هدفون‌های موجود در صنعت تجهیزات صوتی بوده و توسط طیف گسترده‌ای از کاربران از موسیقی‌دان‌ها گرفته تا کاربران ساده و هنرمندان مورد استفاده قرار می‌گیرند. با پیشرفت تکنولوژی، صنعت تجهیزات صوتی قادر شد تا صداهای باکیفیت را در هدفون‌هایی با اندازه کوچک و قابل رقابت با انواع بزرگ‌تر روگوشی و دورگوشی ارائه دهد. هدفون‌های داخل گوشی همان‌طور که از نامشان پیداست درون گوش فرو می‌رود تا به پرده گوش نزدیک‌تر باشد؛ بر خلاف ایربادها که روی لبه‌های بیرونی گوش‌ها قرار می‌گیرند. از مزایای هدفون‌های داخل گوشی می‌توان به راحتی، ایزوله کردن صدا و تولید صدای دقیق‌تر اشاره کرد. به عبارت دیگر می‌توان هدفون‌های داخل گوشی را نمونه قابل حمل‌تری از هدفون‌های پشت بسته نامید. این هدفون‌های کوچک معمولاً صداها را به بیرون منتقل نکرده و صداهای خارجی را نیز حذف می‌کنند. این هدفون‌ها معمولاً دارای گوشی سیلیکونی هستند که راحتی و امنیت بالایی دارد. نوک هدفون، کانال گوش را پر کرده و به صدا اجازه می‌دهد مستقیماً به پرده گوش برسد و در عین حال به صداهای خارجی نیز اجازه ورود نمی‌دهد.

هدفون‌های داخل گوشی به ویژه برای کسانی که دوست دارند حین سفر و ورزش به موسیقی گوش دهند بسیار مناسب است. این مدل هدفون، بسته به نوع و قیمت، می‌تواند کیفیت صدای بالایی داشته باشد. بسیاری از کاربران این گونه هدفون‌های داخل گوشی نگران صدمات وارد شده به گوش خود هستند ولی در صورتی که صدای موسیقی را تا بالاترین حد افزایش ندهید یا آن را با امپلیفایر مخصوص هدفون تقویت نکنید هیچ خطری متوجه گوش‌ها نخواهد بود. صدمه به گوش تنها با افزایش بیش از حد صدا پیش می‌آید و هیچ ارتباطی با نزدیکی هدفون‌ها به پرده گوش ندارد. بنابراین در صورت استفاده از هدفون‌های داخل گوشی باید همیشه صدای موسیقی خود را در حد متعادلی نگه دارید.

 


 هندزفری یا ایربادها (Earbuds)


هدفون / Headphone
بسیاری از کاربران ممکن است ایرباد (earbud) را با هدفون‌ داخل گوشی اشتباه بگیرند. همان‌طور که پیش از این گفتیم، ایربادها بر خلاف هدفون‌های داخل گوشی، در واقع روی قسمت بیرونی گوش جای می‌گیرند. رایج ترین و شناخته ‌شده‌ترین ایربادها نیز ایربادهای سفیدرنگی هستند که اپل با محصولاتش ارائه می‌دهد. این مدل هدفون‌ طراحی باریکی نداشته و تا حدود زیادی به درون کانال گوش فرو نمی‌رود و به دلیل طراحی دایره‌وار، روی لبه بیرونی گوش قرار گرفته و به همین دلیل به صداهای محیط اطراف اجازه ورود می‌دهد. صداهای تولیدی ایربادها نیز نسبت به هدفون‌ داخل گوشی بیشتر به بیرون درز پیدا کرده و به همین دلیل صدای یکنواخت‌تری دارد. همچنین شاید بتوان گفت که ایربادها تا حدودی امن‌تر و راحت‌تر از دیگر نمونه‌ها هستند.

ایربادها بسیار کوچک‌ و به راحتی قابل حمل هستند ولی به دلیل استفاده از اسپیکرهای کوچک، در ایزوله کردن صدا کمی مشکل دارند. بسته به مدل انتخابی شما برخی از ایربادها ممکن است دارای تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای باشند که کیفیت و دقت صدای بهتری را ارائه می‌دهد اما مزیت اصلی ایربادها اندازه کوچک آن‌هاست. از معایب ایربادها آن‌که بر خلاف هدفون‌های داخل گوشی در هنگام دویدن یا ورزش‌های دیگر به راحتی از گوش جدا می‌شوند. بنابراین اگر قصدتان از خریدن هدفون استفاده در حین ورزش باشد شاید هدفون‌های داخل گوشی انتخاب مناسب‌تری باشد.
نکته دیگر در مورد ایربادها آن است که این هدفون‌ها معمولاً با یک سایز خاص ارائه می‌شوند که ممکن است برای همه گوش‌ها مناسب نباشد. اگرچه برخی برندها، گوشی‌هایی با سایزهای مختلف را نیز با ایرباد ارائه می‌کنند تا در صورت نیاز، سری مورد نظر را روی آن‌ها نصب کنید.

 


هدست بلوتوث


هدفون / Headphone
لوازم الکترونیکی بی‌سیم در حال حاضر جزء جدایی ناپذیر دنیای تکنولوژی هستند. در گذشته نیز صدا به صورت بی‌سیم و با استفاده از تکنولوژی فرستنده رادیویی RF به هدفون‌های بی‌سیم منتقل می‌شد. تکنولوژی بلوتوث نیز به دستگاه‌ها اجازه می‌دهد با استفاده از امواج رادیویی به یکدیگر متصل شوند. البته این امواج رادیویی، از کانال مخصوص به خود استفاده کرده و برای اتصال به فرکانس‌های رادیویی موجود احتیاجی ندارند.
این تکنولوژی به سرعت در صنعت موسیقی توسعه یافت و در نتیجه آن، هدفون‌های بلوتوثی به وجود آمدند. هدفون‌هایی که از تکنولوژی بلوتوث استفاده می‌کنند دارای چیپ کامپیوتری کوچکی هستند که آن‌ها را قادر می‌سازد تا با دستگاهی که در حال پخش موسیقی است جفت شوند.

با استفاده از هدفون‌های بلوتوثی، دیگر نیازی به سیم‌های دست و پاگیر هدفون‌های کلاسیک نخواهد بود. مزیت‌های چنین هدفون‌هایی نیز کاملاً مشخص است و می‌توان از آن‌ها در هر کجا، از خانه و محل کار گرفته تا باشگاه‌های ورزشی استفاده کرد. از طرف دیگر، کیفیت صدای هدفون‌های بلوتوثی با هدفون‌های سیم‌دار تفاوتی ندارد. برخی هدفون‌های بلوتوثی ممکن است صدا را با کمی تأخیر پخش کنند که البته در صورتی که از این نوع هدفون‌ برای تهیه، تولید و میکس موسیقی استفاده نمی‌کنید مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
در حال حاضر قیمت این هدفون‌ها به دلیل ایده تقریباً جدیدشان هنوز کمی بیشتر از هدفون‌های معمولی است. از طرف دیگر، هدفون‌های بلوتوثی در انواع مختلف روگوشی، دورگوشی و ایربادها در دسترس است. یکی از معایب هدفون‌های بلوتوثی آن است که نیاز به شارژ شدن دارند. اگر شارژ کردن هدفون‌های بلوتوثی و قیمت بالاتر آن‌ها برایتان اهمیتی ندارد شاید این هدفون‌ها انتخاب مناسبی برای شما باشد.

 


هدفون‌ یا هدست نویزگیر


هدفون / Headphone
هدفون‌های حذف‌کننده نویز از تکنولوژی خاصی برای کاهش صدای اطراف استفاده می‌کنند تا محیطی آرام را برای گوش دادن به موسیقی برای کاربر ایجاد کنند. چیپ به کار رفته در این هدفون‌ها با استفاده از میکروفون کوچکی که در قسمت بیرونی جاسازی شده، فرکانس‌های پایین‌تر محیط اطراف را اندازه‌گیری کرده و فرکانسی مخالف فرکانس‌های محیط و به همان اندازه تولید می‌کند تا صداهای مزاحم را حذف کند. این تکنولوژی، صداهای محیط را حتی پیش از برخورد آن‌ها با پدهای قرار گرفته روی گوش حذف می‌کند. همچنین این هدفون‌ها از قابلیت ضدصدا برای حذف بسیاری از فرکانس‌های بالاتر استفاده می‌کند. این هدفون‌ها به ویژه در میان بسیاری از کاربرانی که مدام با هواپیما به مسافرت می‌پردازند مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چرا که این هدفون‌ها صداهای تولید شده توسط دیگر مسافران و موتور هواپیما را به راحتی حذف می‌کنند. اگرچه این نوع هدفون‌ها توسط طیف گسترده‌ای از دیگر کاربران نیز قابل استفاده است.

 


جمع‌بندی


همان‌طور که در این مطلب خواندید، هدفون‌ها در اندازه‌ها و انواع مختلفی در دسترس هستند که هر کدام را بسته به نوع کاربری خود می‌توانید انتخاب کنید. هدفون‌های پشت‌بسته و دور گوشی به دلیل قابلیت حذف صداهای محیط اطراف و جلوگیری از درز صدا، برای استفاده‌های حرفه‌ای در استودیوهای ضبط صدا مناسب‌تر بوده ولی در استفاده درازمدت ممکن است گوش‌ها را اذیت کنند. در حالی که هدفون‌های روگوشی سبک‌تر بوده و انواع پشت‌باز نیز صداهای محیط را بیشتر به گوش می‌رساند. هدفون‌های داخل گوشی و ایربادها نیز به دلیل سبکی برای مسافرت مناسب‌تر بوده و می‌توانند کیفیت بالایی را نیز ارائه دهند. هدفون‌های بی‌سیم بلوتوثی نیز با حذف سیم‌های دست و پاگیر، برای بسیاری از کاربران علاقه‌مند به گوش دادن به موسیقی مناسب‌اند ولی گران‌قیمت‌تر بوده و نیاز به شارژ شدن دارند. هدفون‌های حذف نویز نیز دارای تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای هستند که تجربه گوش دادن به موسیقی را به خصوص برای کسانی که در محیط پر سر و صدایی هستند خوشایند می‌سازد.



:: برچسب‌ها: هدفون , هنزفری , صوتی تصویری , شهر24 , انواع مختلف هدفون ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
آموزش دوخت کیف هندزفری قلبی شکل کوچک و زیبا
یک شنبه 31 شهريور 1398 ساعت 20:51 | بازدید : 21 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

آموزش دوخت کیف هندزفری قلبی شکل کوچک و زیبا

اگه به دنبال یک کیف زیبای دخترانه و فانتزی برای هندزفری خود یا نگهداری پول خرد هستید با ما باشید تا روش دوخت کیف هندزفری قلبی زیبایی را آموزش دهیم.

 

آموزش دوختن کیف پول خرد, دوخت کیف پارچه ای

آموزش تصویری دوخت کیف هندزفری

برای دوخت کیف هندزفری فانتزی قلبی شکل نیاز به دو رنگ پارچه دارید.

البته می تونین با یک طرح پارچه هم این کیف زیبا را بدوزید.

دوخت کیف ساده هست.

ابتدا از الگوی کیف روی هر کدام از پارچه ها و همینطور روی لایی برش بزنین.

نکته : یک سانت برای درز دوخت در نظر بگیرید.

آموزش دوخت کیف هندزفری, کیف قلبی

رویه و پشت کبف را لایی بزنید.

آموزش دوخت کیف هندزفری, کیف قلبی

زیپ را به الگوی قلبی که دو تکه جدا هست به شکل زیر بدوزید.

آموزش دوختن کیف پول خرد, دوخت کیف پارچه ای
رویه پارچه باید روی زیپ قرار بگیره.

آموزش دوخت کیف هندزفری, کیف قلبی

به رویه برگردونده و رودوزی کنید.

آموزش دوختن کیف پول خرد, دوخت کیف پارچه ای

نواری از پارچه دوخته و دقیقا روی محل زیپ کوک بزنید.

آموزش دوختن کیف پول خرد, دوخت کیف پارچه ای
هر دو قلب دوخته شده و آستریهاشون رو روی هم قرار داده به هم بدوزید.

آموزش دوخت کیف هندزفری, کیف قلبی

دور تا دور کیف را ریشه دوزی کرده یا با قیچی زیگزاگ بچینید.

آموزش دوخت کیف هندزفری, کیف قلبی

کار رو به رو برگردونید.

آموزش دوخت کیف هندزفری, کیف قلبی

دور تا دور قلب را به فاصله نیم سانتی رودوزی کنید.

آموزش دوختن کیف پول خرد, دوخت کیف پارچه ای

 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید

 



:: برچسب‌ها: هدفون , هنزفری , صوتی تصویری , شهر24 , دوخت کیف هنذفری ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
حرفه‌ای‌ترین هدفون دنیا روانه بازار شد
جمعه 3 شهريور 1398 ساعت 9:24 | بازدید : 61 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

حرفه‌ای‌ترین هدفون دنیا روانه بازار شد

 

هدفون HE1000,ویژگیهای هدفون HE1000,حرفه‌ای‌ترین هدفون دنیا

 

حرفه‌ای‌ترین هدفون دنیا روانه بازار شد
هدفون HE1000 ساخت شرکت‌های فای من با کیفیتی استثنایی که صدایی کاملا شفاف و زنده را به کاربر ارائه می‌کند، به زودی در دسترس علاقمندان قرار می‌گیرد.
شرکت سازنده پیش از این هم هدفون EF1000 را عرضه کرده بود که وضوح صدای آن مورد توجه علاقمندان قرار گرفته بود. علاوه بر کیفیت پخش صدا، نحوه طراحی این هدفون و سازگاری آن با سر و به خصوص گوش انسان که باعث آسب دیدن زخم شدن یا حتی قرمز شدن پوست نمی شود نیز از جمله دیگر مزایای آن است.

 

 

 

هدفون HE1000,ویژگیهای هدفون HE1000,حرفه‌ای‌ترین هدفون دنیا

 

 

در هدفون مذکور از سطوح مسطح مغناطیسی و همین طور پرده های جداکننده گوش از خود هدفون با ضخامت چند نانومتر استفاده شده تا صدا با حداکثر کیفیت ممکن به گوش انسان منتقل شود. شرکت سازنده مدعی است صدایی که از این هدفون به گوش می رسد کاملا جامع و دارای همه جزییات است.
وزن این هدفون 500 گرم است که البته نسبت به دیگر هدفون ها کمی سنگین تر است، اما طراحی مناسب آن جلوی خستگی گوش انسان را می گیرد. هنوز قیمت نهایی این محصول اعلام نشده است.

 

 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید
 

 



:: برچسب‌ها: هدفون , وبلاگ هدفون , هدفون حرفه ای , معرفی انواع هدفون , شهر24 ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
راهنمای خرید هدفون بلوتوث
یک شنبه 6 مرداد 1398 ساعت 16:36 | بازدید : 28 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

راهنمای خرید هدفون بلوتوث

برای بسیاری از کاربران هدفون، هدفون مترادف است با هدفون بلوتوث. این امر بیش از هر چیز ناشی از تغییر سبک زندگی افراد و نیاز به ابزاری است که با کمترین دردسر ممکن، شنیدن موسیقی و پاسخ به تماس‌های تلفنی و … را ممکن سازد. در حقیقت، با وجود آنکه بیشتر کاربران متوجه تفاوت کیفی هدفون‌های سیمی و بی‌سیم هستند، اما در نهایت ترجیح می‌دهند که از هدفون‌های بلوتوث استفاده کنند. البته برخی محصولات مانند سری ATH-DSR شرکت ژاپنی آدیو-تکنیکا و یا هدفون‌های وایرلس شرکت بیرداینامیک، این فاصله‌ی کیفی را به حداقل رسانده‌اند.
از سوی دیگر، به دلیل این نیاز روز افزون، تقریباً تمام شرکت‌های بزرگ و کوچک، مدل‌های بلوتوث مختلفی را به بازار عرضه‌ کرده‌اند. نتیجه، خیل عظیمی از محصولات است که انتخاب را بسیار مشکل می‌کند. از این‌رو، ما تصمیم گرفتیم که یک راهنمای خرید به هدفون‌های بلوتوث اختصاص دهیم و چهار ایرفون و چهار هدفون برتر بلوتوث موجود را معرفی کنیم.
اما پیش از آنکه به مدل‌های انتخابی برسیم، باید به این پرسش پاسخ دهیم که یک هدفون بلوتوث خوب، جدای از کیفیت صدا و کیفیت ساخت خوب که فاکتور اصلی انتخاب هر هدفونی محسوب می‌شود، باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ پاسخ، چهار شاخصه‌ی ایزولیشن مناسب و نشتی صدای کم، وزن و ابعاد مناسب، راحتی، و در نهایت، توانایی مناسب در دریافت و حفظ سیگنال بلوتوث است.
در درجه‌ی نخست، از آنجا که کاربران معمولاً از هدفون‌های بلوتوث در محیط‌های خارجی استفاده می‌کنند، این محصولات باید توانایی ایجاد سدی مستحکم در برابر سر و صداهای خارجی را داشته باشند و به عبارت دیگر ایزولیشن خوبی فراهم آورند. از سوی دیگر، از آنجا که صدای موسیقی نباید مزاحم سایر افراد همجوار شود، هدفون باید نشتی صدای کمی نیز داشته باشد.
علاوه بر آن، چنین هدفونی باید وزن و ابعادی مناسب داشته باشد تا کاربر بتواند به راحتی آن را حمل کند و در استفاده‌ی طولانی‌مدت، باعث خستگی نشود.
در مرتبه‌ی سوم، مهمترین شاخصه‌ی هر هدفونی قرار می‌گیرد که نبود آن، می‌تواند بهترین و گران‌قیمت‌ترین هدفون‌ها را به ابزاری بدون استفاده بدل کند و آن هم راحتی است.
بخشی از راحتی هدفون، به مورد دوم، یعنی وزن و ابعاد مناسب بر می گردد. اما به جز آن، جنس ایرپدها، فشار آنها روی گوش، ایستایی خوب ایرفون داخل گوش، فشار هدبند و توزیع مناسب وزن هدفون روی سر، از مهمترین مواردیست که باید در حین انتخاب یک هدفون به آنها توجه شود. فاکتورهایی که ممکن است از گوشی به گوش دیگر و از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. پس بهتر است تا حد امکان، پیش از خرید، محصول را امتحان کنید و از راحتی آن اطمینان حاصل نمایید.
و در نهایت، به موردی می‌رسیم که بسیاری از هدفون‌های بلوتوث بی‌کیفیت با آن مشکل دارند و آن هم توانایی دریافت و حفظ سیگنال بلوتوث است. تعداد زیادی از هدفون‌های بلوتوث، به‌خصوص آنهایی که ساخته‌ی شرکت‌های درجه سه هستند، مکرراً دچار قطعی صدا و یا اختلالات صوتی می‌گردند.
اکنون که چهار شاخصه‌ی تعیین کننده در انتخاب یک هدفون بلوتوث را شناختیم، نگاهی خواهیم انداخت به چهار ایرفون و چهار هدفون برتر که به ترتیب قیمت، سامان داده شده‌اند. در انتخاب این مدل‌ها، حداکثر دقت به عمل آمده است تا آنها علاوه بر چهار فاکتور یاد شده، بهترین کیفیت ممکن به نسبت هزینه‌ی پرداختی را نیز به ارمغان آورند.

ایرفون

ایرفون می آدیو X5

ایرفون می آدیو X5

۱- MEE Audio X5
فهرست ما با ایرفونی کاربردی از شرکت آمریکایی MEE Audio آغاز می‌شود. ایرفونی با بدنه‌ی ظریف و سبک و صدایی جذاب و دلنشین که می‌تواند انتخابی کم‌نقص برای طیف گسترده‌ای از کاربران باشد.
X5 از وضوح، شفافیت و تفکیک خوب و بیسی نسبتاً قدرتمند برخوردار است و به جز بیس‌هدها و دوست‌داران سبک‌هایی نظیر هیپ‌هاپ، تقریباً هر شنونده‌ای را راضی می‌کند.
بدنه‌ی آلومینیومی بسیار سبک آن، به کمک ایرتیپ‌های سیلیکونی و قلاب‌های داخل گوش، فیت کم‌نقصی را فراهم می‌کند و از لحاظ راحتی و ایستایی نیز امتیاز بسیار خوبی برای X5 به ارمغان می‌آورد.
دوام شارژ نیز در حدود ۶.۵ ساعت است. رقمی که می‌توانست کمی بیشتر باشد، اما با توجه به قیمت محصول، چندان دور از انتظار نیست.
میکروفون داخلی با کیفیت قابل قبول، امکان اتصال ایرپیس‌ها در زمان استفاده نکردن از ایرفون، برد بلوتوث ده متری و …، از دیگر شاخصه‌های اقتصادی‌ترین ایرفون وایرلس فهرست ماست.

ایرفون اسکال کندی Ink'd Wireless

ایرفون اسکال کندی Ink’d Wireless

۲- Skullcandy Ink’d Wireless
ایرفون دوم لیست ما، محصولی برای دوست‌داران بیس و سبک‌های هیپ‌هاپ، الکترونیک و پاپ است. اگر شما هم یکی از آنها هستید، بهترین گزینه برای شما مدل Ink’d Wireless از شرکت آمریکایی اسکال‌کندی است. یک ایرفون بلوتوث پشت گردنی سبک با صدای هیجانی و بیس بسیار قدرتمند.
نک‌بند انعطاف‌پذیر ایرفون از پلاستیک با کیفیت ساخته شده است تا علاوه بر انعطاف‌پذیری استثنایی، وزن بسیار خوبی به محصول ببخشد. در واقع Ink’d Wireless تنها ۲۴ گرم است و به لطف طراحی دقیق بدنه و ایرتیپ‌ها، یکی از راحت‌ترین ایرفون‌های بلوتوثی موجود در بازار است.
اسکال کندی Ink’d Wireless، از بلوتوث ۴.۱، دوام شارژ ۸ ساعته و راحتی و ایزولیشن بسیار خوبی برخوردار است و قطعاً بیس‌هدها را بهتر از هر ایرفون بلوتوث هم‌قیمت دیگری راضی می‌کند.
با این همه، Ink’d Wireless در برابر رطوبت و پاشش قطرات آب و عرق مقاوم نیست و همچون می آدیو X5، نمی‌توان از آن در هنگام انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین استفاده کرد. اگر به یک ایرفون وایرلس ورزشی نیاز دارید، بهتر است به سراغ گزینه‌ای نظیر می آدیو X7 بروید.

ایرفون می آدیو X7 Plus

ایرفون می آدیو X7 Plus

۳- MEE Audio X7 Plus
به سومین ایرفون این فهرست می‌رسیم. یک ایرفون ورزشی با صدایی متوازن و جذاب.
X7 Plus که از ساخته‌های می آدیوست، از صدایی متوازن و گیرا با وضوح و تفکیک خوب، ساونداستیج نسبتاً وسیع و میدرنج و تربل کم‌نقص برخوردار است و همین عوامل، آن را به یکی از خوش‌صداترین ایرفون‌های ورزشی حال حاضر بدل نموده‌اند. البته این ایرفون را نمی‌توان یک ایرفون بیسی دانست و بیس‌هدها بهتر است به سراغ گزینه‌ای دیگر بروند. اما برای سایر شنوندگان، X7 Plus‌ می‌تواند گزینه‌ای بسیار خوب تلقی شود.
بدنه از مقاومت و دوام خوبی بهره‌مند است و به لطف تکنولوژی Liquipel Watersafe، نیازی به نگرانی از بابت رطوبت و پاشش قطرات آب و عرق وجود ندارد.
با این همه، بدنه X7 Plus کمی بزرگ است و ممکن است کاربرانی که گوش‌هایی کوچک دارند با فیت این محصول دچار مشکل بشوند. این دسته از کاربران بهتر است که به سراغ مدل X8 بروند که با وجود بهره‌مندی از صدایی خوب، از لحاظ کیفیت صدا، کمی ضعیف‌تر از X7 Plus‌ است، اما در گوش‌های کوچک، فیت و ایستایی بهتری ایجاد می‌کند.

ایرفون سنهایزر Momentum In-Ear Wireless

ایرفون سنهایزر Momentum In-Ear Wireless

۴- Sennheiser Momentum In-Ear Wireless
جایگاه چهارم و نهایی ما به نسخه‌ی بلوتوث یکی از مشهورترین ایرفون‌های سال‌های اخیر، از یکی از برترین شرکت‌های هدفون‌سازی تاریخ یعنی سنهایزر اختصاص داده شده است. ایرفون بی‌سیم پشت گردنی مومنتوم از خانواده‌ی بزرگ مومنتوم که جوایزی بسیار معتبر از مجلات و وبسایت‌های مختلف را از آن خود کرده است. نخستین چیزی که در مورد Momentum In-Ear Wireless توجه را به خود جلب می‌کند، ظاهر درخشان آن است. بدنه‌ و نک‌بند ارگونومیک و سبک آن، در کنار ایرتیپ‌های با کیفیت و طراحی استثنایی، راحتی بسیار مناسبی را به ارمغان می‌آورد. اما از آن مهمتر صدای ایرفون است که به لطف درایورهای داینامیک با کیفیت، بیشتر موسیقی‌دوستان را راضی خواهد کرد. بیس قدرتمند و کوبنده و تربل شفاف، تجربه‌ای هیجان‌انگیز از قطعات الکترونیک، متال، پاپ و هیپ‌هاپ ایجاد می‌کند. Momentum از میکروفون خوش‌کیفیتی برخوردار است و یک کیف شکیل نیز به همراه دارد. دوام شارژ نیز در حدود ۱۰ ساعت است که رقم رضایت‌بخشی محسوب می‌شود.

هدفون

هدفون فیلیپس SHB3075

هدفون فیلیپس SHB3075

۱- Philips SHB3075
نخستین هدفون لیست ما محصولی از شرکت فیلیپس است. یک هدفون روی گوش که علاوه بر ظاهر خوب، از کیفیت ساخت و کیفیت صدای مناسبی نیز برخوردار است و می‌تواند برای کاربرانی که به دنبال یک هدفون جمع و جور با کیفیت می‌گردند، گزینه‌ای شایسته تلقی شود.
SHB3075، از خانواده‌ هدفون‌های +BASS کمپانی فیلیپس است و همانطور که مشخص است، از بیس اغراق‌شده‌ای برخوردار است که بسیاری از شنوندگان موسیقی، طرفدار پر و پا قرص آن هستند. البته این بیس قدرتمند به معنی عدم شفافیت صدا نیست و SHB3075 در کنار آن، از وضوح و تفکیک نسبتاً خوبی نیز بهره‌مند است تا در نهایت، شنونده بتواند موسیقی را با کیفیتی دلنشین بشنود.
از سوی دیگر، طراحی خوب و سبکی بدنه‌ی تاشو در کنار ایرپدهای فومی، موجب پدید آمدن راحتی و ایزولیشن رضایت‌بخشی شده است.
مجموع این موارد، در کنار دوام شارژ ۱۲ ساعته، از SHB3075 یک هدفون پرتابل اقتصادی ارزشمند ساخته است.
اما اگر راحتی هدفون‌های دور گوش را به هدفون‌های روی گوش ترجیح می‌دهید، می‌توانید برادر بزرگ‌تر SHB3075، یعنی SHB3175 را مد نظر داشته باشید که هم از لحاظ کیفیت صدا و هم از لحاظ راحتی و ایزولیشن گزینه‌ی بهتری به شمار می‌رود.

هدفون آدیو-تکنیکا ATH-S200BT

هدفون آدیو-تکنیکا ATH-S200BT

۲- Audio-Technica ATH-S200BT
انتخاب دوم ما، یک هدفون روی گوش از شرکت ژاپنی آدیو-تکنیکاست. هدفونی با نام ATH-S200BT که حدود یک سال و نیم پیش به بازار عرضه شد.
ATH-S200BT در درجه‌ی نخست یک محصول کاربردی برای استفاده‌ی روزمره است و از این رو، در طراحی آن، بیش از هر چیز به کاربردی بودن آن اندیشیده شده است.
بدنه‌ی سبک‌وزن، امکان چرخش ۹۰ درجه‌ی ایرکاپ‌ها، راحتی و ایزولیشن بسیار خوب، دوام شارژ استثنایی ۴۰ ساعته، کنترل آسان عملکرد‌ها و میکروفون نسبتاً خوش‌کیفیت، مواردی هستند که این هدفون را به یک هدفون پرتابل کم‌نظیر بدل می‌کنند.
از لحاظ صدا، ATH-S200BT از صدایی نسبتاً متوازن و نرم با بیس، میدرنج و تربل شفاف و واضح برخوردار است و به جز سبک‌های بیس-محور می‌توان برای شنیدن بیشتر سبک‌های موسیقی روی آن حساب باز کرد.
با این همه، اگر برخی از توانایی‌های این هدفون نظیر دوام شارژ ۴۰ ساعته و راحتی و ایزولیشن عالی برای شما در اولویت نیست و بیش از هر چیز به کیفیت صدا اهمیت می‌دهید، شاید گزینه‌ای نظیر MEE Audio Wave که از صدایی شفاف‌تر و دلنشین‌تر بهره‌مند است، گزینه‌ای بهتر برای شما باشد.
در واقع، Wave شاید خوش‌قیمت‌ترین انتخاب برای کسانی باشد که بیش از هر چیز به دنبال وضوح و شفافیت هستند. این هدفون با اینکه تقریباً همانند تمامی هدفون‌های بلوتوث صدایی نسبتاً هیجانی دارد، اما در عین حال در این امر به ورطه‌ی اغراق نمی‌افتد و همه‌چیز را فدای هیجان نمی‌کند. یعنی در عین وجود بیس قدرتمند و شادابی صدا، از میدرنج، تربل و جزئیات قابلی نیز برخوردار است و می‌توان با آن از موسیقی کلاسیک، فولک و جز نیز لذت برد.
به علاوه، Wave در کنار دوام شارژ ۲۴ ساعته، از امکان اتصال به صورت سیمی نیز بهره‌مند است. شاخصه‌ای که ATH-S200BT فاقد آن است.

هدفون اسکال کندی HESH 3

هدفون اسکال کندی HESH 3

۳- Skullcandy HESH 3 Wireless
اگر شما یک بیس‌هد هستید و نخستین اولویت شما در صدا بیس است، حتماً پیش از هر برند دیگری به سراغ اسکال‌کندی بروید. اسکال‌کندی متخصص ساخت هدفون‌های بیسی برای دوست‌داران موسیقی هیپ‌هاپ، الکترونیک و … است و تقریباً از ارزان‌قیمت‌ترین مدل این کمپانی تا گران‌قیمت‌ترین آنها برای این گروه از موسیقی‌دوستان طراحی شده است.
HESH 3 نیز چنین است. هدفونی با صدای فان، گرم و نسبتاً تاریک با بیس بسیار برجسته و قدرتمند.
از لحاظ طراحی بدنه، ما با هدفونی ساده با بدنه‌ای قرص و محکم و تاشو و ایرپدهای مموری‌فومی بسیار نرم روبرو هستیم که راحتی و ایزولیشن بسیار خوبی فراهم می‌کنند.
دوام شارژ ۲۲ ساعته، قابلیت شارژ سریع و امکان استفاده با سیم نیز خیال شما از بابت شارژ را آسوده می‌کند و می‌توان حداقل دو-سه روزی، بدون شارژ مجدد، روی HESH 3 حساب کرد.
در ضمن، اگر تصور می‌کنید که ممکن است HESH 3 خواسته‌های شما از قدرت و شدت بیس را برآورده نسازد، بد نیست برادر بزرگتر این هدفون یعنی Crusher Wireless را مد نظر داشته باشید. هدفونی با کیفیت ساخت و طراحی بهتر و قابلیت Haptic Bass که بیس را با ایجاد لرزش و به صورت فیزیکی به شما منتقل می‌کند.

هدفون Bang & Olufsen BeoPlay H4

هدفون Bang & Olufsen BeoPlay H4

۴- Bang & Olufsen BeoPlay H4
گران‌قیمت‌ترین هدفون لیست ما، یکی از چشمگیرترین هدفون‌های وایرلس سال‌های اخیر است. شرکت دانمارکی بنگ اند الافسن، در طول ۹۴ سال فعالیتش، همواره بر طراحی اصیل و یکه تاکید داشته و H4 نیز از این قاعده مستثنا نیست.
ترکیب بدنه‌ی آلومینیومی، هدبند استیل و ایرپدهای چرمی، H4 را به هدفونی بی‌نهایت جذاب با راحتی عالی بدل کرده است.
کنترل عملکردهای هدفون به وسیله‌ی دکمه‌های فیزیکی زیر ایرکاپ صورت می‌گیرد و دوام شارژ باتری داخلی حدود ۱۹ ساعت است. البته امکان اتصال کابل و استفاده به صورت سیمی نیز وجود دارد. به‌علاوه، میکروفون داخلی هدفون نیز کیفیت قابل قبولی دارد.
از لحاظ صدا، H4 از صدایی دلنشین و نرم، با بیس نسبتاً برجسته، میدرنج شفاف و تربل نسبتاً کنترل‌شده برخوردار است و تقریباً با هر سبکی سازگار است.
البته چنانچه به بیس قدرتمندتر و طراحی جسورانه‌تر علاقه‌مند هستید، می‌توانید به سراغ V-MODA Crossfade Wireless بروید که یکی از برترین هدفون‌های وایرلس برای سبک الکترونیک قلمداد می‌شود.

این بود فهرست چهار ایرفون و هدفون بلوتوث برگزیده‌ی ما. فهرستی که تلاش شد برترین گزینه‌های موجود را در بر گیرد و پاسخگوی تمامی سلیقه‌ها، خواسته‌ها و بودجه‌ها باشد. پس، اگر قصد شنیدن موسیقی در حین قدم زدن و پیاده‌روی یا سفر را دارید، احتمالاً یکی از گزینه‌های بالا، چاره‌ی کار است. ولی اگر هنوز در انتخاب شک دارید، می‌توانید به شوروم و فروشگاه ایران‌هدفون مراجعه کنید و پیش از خرید و انتخاب، محصول را امتحان نمایید تا از هماهنگی آن با سلیقه‌تان، آسوده‌خاطر شوید.

 

 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید

 

 



:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون بلوتوث , انواع هدفون , شهر24 , آگهی رایگان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
معرفی جدیدترین هدفون های وایرلس
جمعه 9 تير 1398 ساعت 10:12 | بازدید : 47 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

معرفی جدیدترین هدفون های وایرلس

موسیقی مرهم روح و روان است و دل پیر و جوان را شاد می‌کند. در این بین گوش‌ فرا دادن به موسیقی با هدفون لذت بیشتری دارد، سلاطین فناوری نیز که از این امر به خوبی آگاه‌اند سخت‌ در تلاش هستند تا هدفون‌های باکیفیت‌تری را عرضه کنند.

این روزها فناوری وایرلس نیز به کمک عاشقان موسیقی آمده تا آن‌ها را از گیر و بند سیم‌ هدفون‌ها راحت کند، انتقال صدا از طریق وایرلس باید از طریق کانال‌های بی‌سیم باکیفیتی انجام شود تا شاهد افت کیفیت موسیقی در هدفون‌های وایرلس نباشیم. این موارد انتخاب هدفون وایرلس را دشوار کرده است. به همین دلیل در ادامه قصد داریم با هم نگاهی به جدیدترین هدفون‌های وایرلس بازار داشته باشیم که بهترین کیفیت را در انتقال و پخش صدا دارا هستند.

 

هدفون سونی WH-1000xM2

 

سونی ید طولایی در ساخت هدفون‌ دارد و این هدفون وایرلس باکمترین افت صدا، موسیقی را منتقل و پخش می‌کند. ازطرف دیگر سونی در ساخت هدفون WH-1000xM2 راحتی گوش‌ کاربر را نیز در نظر داشته و گوش فرا دادن به موسیقی در بلند مدت با این هدفون باعث آزار گوش‌ کاربر نمی‌شود.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

سونی در این هدفون از نویز کَنسلینگ (Noise Canceling) بهره گرفته و به لطف فناوری LDAC کیفیت انتقال صدای این محصول از طریق بلوتوث ۳ برابر بیشتر از هدفون‌های بلوتوث معمولی است. پشتیبانی از کدک‌ جدید aptX HD نیز یکی دیگر از ویژگی‌های برتر این هدفون به‌حساب می آید.

 

در کنار تمامی این موارد هدفون WH-1000xM2 به نسبت امکاناتی که دارد از قیمت قابل‌قبولی نیز در میان رقبا برخوردار است و در خرید این هدفون به‌عنوان یکی از بهترین هدفون‌های وایرلس ۲۰۱۸ شک نکنید.

 


 

ایرباد جبرا الایت ۶۵ تی (Jabra Elite 65t)

 

به ابعاد کوچک این ایرباد نگاه نکنید چرا که با همین قد و قامت کوچک به لحاظ کیفیت صدا با بهترین هدفون‌های بی‌سیم بازار رقابت می‌کند. این ایرباد کیفیت صدای بسیار خوبی دارد و نوک‌های آن که داخل گوش قرار می‌گیرد از جنس سیلیکون بسیار نرمی طراحی شده تا در کنار کیفیت با ایربادی طرف باشیم که راحتی را نیز به ارمغان می‌آورد.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

این ایرباد به راحتی با یک بار شارژ به مدت ۵ ساعت موسیقی را در بهترین کیفیت خود پخش می‌کند و با بهره گرفتن از یک اپلیکیشن، کاربر قادر است اکوالایزر موسیقی در حال پخش را از گوشی موبایل تنظیم کنند. این ایرباد به قابلیت‌های هوشمند جالبی نیز مجهز است که پخش خودکار موسیقی در حین گذاشتن داخل گوش و همچنین توقف آن در حین برداشتن ایرباد را می‌توان در بین این ویژگی‌ها نام برد.

 


 

هدفون سنهایزر اچ‌دی وان

 

این هدفون در‌واقع یک محصول دوگانه و هیبریدی است که از طریق سیم و بدون سیم صدا را منتقل می‌کند. ویژگی حذف صدای محیط (نویز کنسلینگ)، نیز در این هدفون عمل‌کرد چشم‌گیری دارد و پس از اینکه بر روی گوش گذاشته می‌شود عملاً صدای محیط اطراف قطع می‌شود.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

دکمه‌های تنظیم و پخش موسیقی نیز در این هدفون وایرلس به‌نوعی تعبیه شده تا در هر حالتی به راحتی بتوانید با هدفون تعامل برقرار کنید.

 


 

ایرفون شور اس‌ای ۱۱۲ (Shure SE112)

 

کیفیت صدای این ایرفون بیشتر از قیمتی‌ است که برای آن مشخص شده و به لحاظ راحتی نیز به‌خوبی در گوش‌ها قرار می‌گیرد. از طرف دیگر برند شور در این ایرفون از یک میکروفن داخلی برای پاسخ‌گویی به تماس‌ها از طریق گوشی هوشمند تعبیه کرده است.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

این میکروفن در قسمت راست ایرفون قرار دارد و ایرفون شور اس‌ای ۱۱۲ را به محصولی تمام‌عیار برای عاشقان موسیقی و افرادی که تماس‌های تلفنی زیادی دارند تبدیل کرده است.

 


 

هدفون بي سيم پلنترونيکس بک‌بیت سنس (Plantronics Backbeat Sense)

 

این هدفون وزن بسیار کمی دارد و برای افرادی طراحی شده که به محصولات مینیمالیستی و ساده علاقه دارند، البته این طراحی ساده به قیمت کنار گذاشتن قابلیت حذف صدای محیط اطراف در این محصول تمام شده است. پلنترونیکس در خصوص کیفیت صدای این هدفون چیزی کم‌و‌کسر نگذاشته اما باز هم اگر اهل گوش دادن به موسیقی با صدای بسیار بلند هستید باید بگوییم گزینه‌های بهتری را نسبت به این هدفون در بازار می‌توان یافت.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

هدفون بک‌بیت سنس چیزی حدود ۱۸ ساعت شارژ نگه می‌دارد و با بهره‌گیری از بلوتوث نسخه ۴.۰، به صورت همزمان به دو دستگاه پخش موسیقی متصل می‌شود.

 


 

هدفون کوایِت‌کامفورت ۳۵ بوز ۲ (Bose QuietComfort 35 wireless headphones II)

 

در همین ابتدا باید خاطر شما را جمع کنیم که بعید به نظر می‌رسد هدفونی با قابلیت حذف صدای محیط با این کیفیت پیدا کنید، به این ترتیب اگر از آن دسته افرادی هستید که در مکان‌های عمومی و شلوغ به موسیقی گوشی می‌دهید بدون شک بوز این هدفون را برای شما ساخته است.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

برند بوز به پخش باکیفیت باس صدا معروف است و این هدفون نیز میزان باس صدا را به بهترین نحو ممکن پخش می‌کند. این هدفون به لحاظ طراحی نیز ظاهری بسیار شیک و امروزی دارد و گوشی‌های آن به راحتی بر روی گوش قرار می‌گیرند.

 


 

ایرفون جبرا الایت اسپرت (Jabra Elite Sport)

 

انصافاً باید اعتراف کرد ورزش کردن با موسیقی حال و هوای دیگری دارد و اگر اهل ورزش هستید حتماً نگاهی به ایرفون جبرا الایت اسپرت داشته باشید.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

این ایرفون برای ورزشکاران ساخته شده و در نتیجه با محصولی طرف هستیم که از استاندارد IP67 پشتیبانی می‌کند و در نتیجه در برابر عرق کاملاً مقاوم است و در عمق ۱ متری در زیر آب به مدت یک ساعت دوام می‌آورد. به لطف این ویژگی‌ها پس از انجام ورزش‌های سنگین و پرتحرک به‌راحتی می‌‌توانید ایرفون جبرا الایت اسپرت را زیر آب گرفته و بشویید.

 

این ایرفون با یک بار شارژ چیزی حدود ۴.۵ ساعت دوام می‌آورد و وضوح صدا و باس بالایی دارد.

 


 

هدفون سنهایزر آربان‌نایت اکس‌‌ال (Sennheiser Urbanite XL)

 

سنهایزر این هدفون را برای کاربرانی طراحی کرده که به شنیدن باس بالا در موسیقی‌ها علاقه دارند. سنهایزر در این هدفون نبود سیم‌ها را فدای کیفیت نکرده است و باس زیاد آن بدون شک توجه نوجوانان و جوان‌ها را جلب خواهد کرد.

 

نبض موسیقی را با جدیدترین هدفون‌های وایرلس در دست بگیرید

 

سنهایزر وسواس زیادی به‌خرج داده تا هدفون آربان‌نایت اکس‌ال جزئیات صدا را نیز با وضوح بالایی پخش کند. این هدفون وزن کمی دارد و برای جوان‌های پرتحرک گزینه مناسبی به‌نظر می‌رسد.

 

در این قسمت به پایان فهرست بهترین هدفون‌های وایرلس ۲۰۱۸ رسیدیم، پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از طرفداران دوآتشه موسیقی هستید و هدفون‌های وایرلس با کیفیتی را سراغ دارید، نام و مشخصات این هدفون‌ها را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید

 



:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون بی سیم , هدفون اینترنتی , شهر24 , آگهی رایگان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
علت خطرناک بودن هدفون برای کودکان
یک شنبه 12 خرداد 1398 ساعت 15:55 | بازدید : 30 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

 

خطرناک بودن هدفون برای کودکان

محققان می‌گویند استفاده از هدفون می‌تواند به گوش کودکان آسیب بزند.

به گزارش خبرآنلاین، محققان دانشگاه منچستر شش هدفون شامل PuroSound, LilGadgets, Snuggly Rascals, Peppa Pig, JVC Tinyphones, Kidz Gear را مورد آزمایش قراردادند.

منهای دو هدفون PuroSound و Kids Gear سایر هدفون‌ها دسیبلی بیش‌ازحد تبلیغ‌شده داشته و هنگام اتصال به سی‌دی پلیر یا لپ‌تاپ، ولومشان بیش‌ازحد استاندارد برای گوش کودکان تشخیص داده شد.

دکتر مایکل استون از دانشگاه منچستر می‌گوید ولوم امن برای گوش کودکان حدود 80 دسیبل است و بیش از آن به گوش کودکان آسیب می‌رساند.

به گفته کارشناسان اغلب سازندگان از دسیبل استاندارد و تعریف‌شده جلوتر رفته و رعایت اصول علمی را برای رده‌های سنی پایین نمی‌کنند و این امر باعث می‌شود تا مشکل کم شنوایی که معمولاً در 70 سالگی رخ می‌دهد، پایین آمده و افراد در سن 50 سالگی دچار کم شنوایی شوند.

برخی نیز هنگام اتصال هدفون به موبایل و تبلت محدودیت را نشان داده اما چنین آیتمی روی لپ‌تاپ و سی‌دی پلیر دیده نمی‌شود.

 برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید


:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون و کودکان , خطر هدفون برای کودکان , شهر24 , آگهی رایگان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نظر ۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹
یک شنبه 15 ارديبهشت 1398 ساعت 21:56 | بازدید : 63 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹

این روز‌ها تا دلتان بخواهد اطراف ما صدا‌های مزاحم و اعصاب‌خردکن هست. فرقی نمی‌کند در اتوبوس نشسته‌اید؛ سوار مترو شدید؛ بر فراز آسمان در پروازی تفریحی به سر می‌برید؛ دفتر کارتان هستید یا در پارک قدم می‌زنید.

در تمام این محیط‌ها آلودگی صوتی هست، ولی شما برای فرار از این صدا‌ها و زندگی تنش‌زا، به گوش دادن به یک موسیقی در آرامش نیاز دارید.

هدفون‌های بدون نویز (نویز کنسلینگ) با استفاده از مدار و میکروفون تعبیه شده در درون خودشان، صدای محیط را دریافت کرده و پس از پردازش، با نویزی دیگر دفع می‌کنند تا صدای محیط بسیار کمتر یا به طور کامل حذف شود.

هدفون‌های بدون نویز بهترین گزینه برای استفاده در محیط‌های شلوغ و پر سروصدا مانند مترو و هواپیما یا حتی محیط‌های کاری هستند.

هدفون‌های بدون نویز در انواع مختلفی ساخته شده و می‌توانند درون گوش، روی گوش، دور گوش یا بی‌سیم و باسیم باشند. معمولا باتری لیتیوم یون یا باتری قلمی قابل تعویض برای سیستم نویز کنسلینگ استفاده می‌شود.

طبیعی است که این هدفون‌ها گران بوده و در بازار ایران از ۳ میلیون تومان شروع شده و تا نزدیک به ۵ میلیون تومان قیمت می‌خورند. در ادامه ۵ هدفون بدون نویز برتر بازار‌های جهانی را مرور می‌کنیم که در بازار ایران هم یافت می‌شوند:

Bose QC۳۵ II

قیمت: حدود ۵ میلیون تومان

۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹

شرکت بوز لیدر هدفون‌های بدون نویز در دنیا است و سابقه طولانی در ساخت این محصولات با فناوری اختصاصی ANC خود دارد.

غالب سایت‌ها از هدفون QC۳۵ II به عنوان بهترین هدفون نویز کنسلینگ دنیا نام می‌برند. ترکیب فناوری خوب ANC با صدای پخش بسیار عالی و زنده این هدفون در کنار کاربری و استفاده راحت و اصتال پایدار باعث شده بهترین گزینه برای خرید یک هدفون باشد.

این هدفون از طریق بلوتوث متصل شده، ولی قابلیت اتصال از طریق کابل را هم دارد. مثلا، می‌توانید QC۳۵ II را با کابل به سیستم سرگرمی هواپیما متصل و استفاده کنید.

چندین دکمه برای تنظیم صدا، متوقف کردن پخش، فعال کردن دستیار الکسا (یا گوگل اسیستنت) و رد کردن ترک‌ها دارد. کلیدی هم برای تنظیم سطح نویز کنسلینگ محیط دارد.

حمل‌ونقل این هدفون نیز راحت است، چون تنها ۳۰۰ گرم وزن دارد و اندازه چندان بزرگی نسبت به دیگر هدفون‌های معروف بازار ندارد.

از باتری لیتیون یون قابل شارژ سود می‌برد و عمر باتری آن حدود ۲۰ ساعت با بلوتوث است. مسلما با کابل عمر باتری بیشتری به دست می‌دهد. شارژ این باتری هم ۲ ساعت طول می‌کشد.

برای غالب ژانر‌های موسیقی مناسب است و برای افرادی که می‌توانند هزینه خرید آن را تامین کنند؛ هدفونی بهتر از آن وجود ندارد.


Sony WH-MX۱۰۰۰M۳

قیمت: حدود ۵ میلیون تومان

۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹

رقیب اصلی شرکت بوز در بازار، سومین هدفون بدون نویز خود در سری MX را روانه بازار کرده است. این هدفون می‌تواند به طور دستی یا خودکار نویز محیط را از بین ببرد.

جایی که هدفون QC۳۵ II وجود دارد؛ هدفون MX۱۰۰۰M۳ سونی یک گزینه فرعی است، ولی نمی‌توان از کیفیت بالای آن به سادگی عبور کرد.

مبتنی بر اتصال بلوتوث است و از فرمت‌های AAC و aptX و aptX HD به همراه صدای با دقت بالای LDAC پشتیبانی می‌کند تا شما بهترین صدای با کیفیتی که ممکن است را گوش کنید.

کلید‌هایی برای کنترل و پخش صدا، فعال کردن دستیار صوتی گوگل اسیستنت یا آمازون الکسا و تغییر ترک آهنگ دارد. همین‌طور، کلید‌های لمسی روی گوشی‌ها برای Play و Pause آهنگ‌ها تعبیه شده است.

باتری هدفون MX۱۰۰۰M۳ حدود ۳۰ ساعت عمر می‌کند و از طریق کابل و درگاه USB-C شارژ می‌شود. هدفونی سبک، جمع‌وجور، راحت و کمی بزرگ‌تر از بوز QC۳۵ II است.


Plantronics Backbeat Pro ۲

قیمت: حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹

هدفون‌های بوز و سونی عالی هستند، ولی گران‌قیمت که باعث می‌شود هر کاربری بودجه خرید آن‌ها را نداشته باشد.

خوش‌بختانه برند پلنترونیکس و هدفون BackBeat ۲ Pro ۸۰ کیفیتی در همان اندازه با قیمتی نصف هدفون‌های بالا دارد. شما می‌توانید تجربه استفاده از هدفون بدون نویز بسیار با کیفیتی را به دست بیاورید، ولی زیاد هزینه نکنید.

این هدفون بلوتوث مال سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیست و چند سال پیش عرضه شده، ولی از فرمت‌های صوتی AAC و aptX و aptX Low Latency پشتیبانی می‌کند و می‌تواند به هر دستگاهی متصل شود.

از اتصال همزمان به دو دستگاه پشتیبانی می‌کند و باتری آن عمری ۲۴ ساعته به دست می‌دهد و البته ۳ ساعت شارژ آن طول می‌کشد.

فناوری ANC این هدفون کمی ضعیف‌تر از بوز و سونی است. شاید کمی صدای افراد یا محیط پیرامونی خود را بشنوید، ولی این صدا‌ها آزاردهنده نیستند و در حد قابل قبولی می‌تواند نویز‌ها را حذف کند.

اگر دنبال هدفونی متعادل‌تر از نظر قدرت صدا و قیمت هستید؛ هدفون BackBeat ۲ Pro ۸۰ گزینه انتخابی خوبی خواهد بود. یک سوییچ روشن/خاموش کردن ANC دارد و کلیدی هم برای فعال کردن دستیار‌های صوتی تعبیه شده است.

با کلید‌های دیگر می‌توانند صدا را تنظیم کرد، پخش آهنگ را متوقف یا دوباره اجرا کرد و نهایتا هدفون را خاموش کرد.

هدفونی نسبتا بزرگی است که تمام گوش شما را می‌پوشاند. کمی سنگین‌تر از هدفون‌های بالا است، ولی همان راحتی را به دست می‌دهد.


Sennheiser PXC ۵۵۰ Wireless

قیمت: حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹

سنهایزر برندی خوش‌نام در دنیای هدفون است که اتفاقا در ایران هم مدل‌های زیادی عرضه کرده است. مدل PXC ۵۵۰ در سال ۲۰۱۶ عرضه شده، ولی به طور مستقیم با سونی MX۱۰۰۰M۳ یا QC۳۵ II رقابت می‌کند.

به طور بی‌سیم و باسیم قابلیت اتصال به سیستم‌های صوتی و سرگرمی دارد. باتری آن حداکثر ۳۰ ساعت شارژ به شما می‌دهد و با کابل USB شارژ می‌شود.

کیفیت صدای هدفون PXC ۵۵۰ بالا است و غالب کاربران را راضی خواهد کرد. خوش‌ساخت و خوش‌دست است. کاپ‌های آن اندازه قابل قبول و راحتی دارند که تقریبا تمام گوش را می‌پوشانند.

سیستم ANC این گوشی به حدی است که شما راحت می‌توانید در محیط‌های پر سروصدایی مانند هواپیما به موسیقی با کیفیت گوش کنید. امپدانس آن ۴۶ اهم است و بهترین کارایی را با دستگاه‌هایی با همیند امپدانس دارد.


Bose QC۲۰

قیمت: حدود ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

۵ هدفون بدون نویز برتر در سال ۲۰۱۹

اگر به دنبال هدفونی بدون نویز با کیفیت بالایی هستید، ولی می‌خواهید هدفونی درگوشی داشته باشید؛ بوز QC۲۰ بهترین انتخاب و خرید خواهد بود.

فناوری ANC این هدفون مانند هدفون QC۳۵ II است که مبتنی بر یک موتور ANC بسیار قدرتمندی است.

نویز‌های بیرونی کاملا ایزوله نیستند و ممکن است به طور ناگهانی یک صدای مزاحم به گوش شما برسد، اما در مقایسه با هدفون QC۳۵ II بسیار کوچک‌تر و جمع‌وجورتر است و حمل آن آسان‌تر خواهد بود.

باتری‌های نازک و بزرگی در جک هدفون قرار داده شده است و البته همانند هدفون‌های دیگر با باتری‌های خارجی نیز کار می‌کند.

از سیستم‌عامل اندروید و iOS پشتیبانی کرده و فقط باید گوشی شما یک جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری داشته باشد. راه‌حل دیگر روی گوشی‌های بدون جک هدفون، مبدل USB-C است.

از نظر قیمت خیلی ارزان‌تر از QC۳۵ II نیستند و کابل‌های بلند آن شاید مزاحم شما باشد، ولی کیفیتی بی‌نظیر از صدا و موسیقی به شما خواهد داد.

 

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24دیده شوید

 



:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون برتر , بهترین هدفون های جهان , شهر24 , آگهی رایگان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اندازه گیری سلامتی با هدفون
یک شنبه 18 فروردين 1398 ساعت 16:37 | بازدید : 32 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

چکاپ بدن همراه با گوش دادن به موسیقی/ اندازه گیری سلامتی با هدفون
محققان یک دستگاه هدست ساخته اند که علاوه بر پخش موسیقی می تواند اطلاعات بیومتریک کاربر را از طریق گوشهایش اندازه گیری کرده و سلامتی وی را مونتور کند.

 


دستگاه هدست اطلاعاتی را درباره سرعت ضربان قلب، مسافت طی شده، سطح سازگاری فعالیتهای هوازی و کالریهای سوخته شده را جمع آوری کند.
دست آی‌ریور (iRiver) دربرگیرنده حسگری است که قسمت راست آن نصب شده تا اطلاعات بیومتریک ( زیست سنجی) کاربر را گردآوری کند. این دستگاه از نور مادون قرمز و شتاب سنج برای تحلیل جریان خونی و فعالیت فیزیک استفاده می کند.این هدست براساس فناوری ساخته شده که توسط شرکت بیومتریک " PerformTek Precision Biometrics" مستقر در آمریکا تولید شده است.

 


اطلاعات این هدست روی دستگاه موبایلی که کاربر با هدست تنظیم کرده از طریق یک اپلیکیشن نمایش داده می شود و از طریق همین اپلیکیشن می تواند پیشرفتهای کاربر را دنبال کرد و یک برنامه تمرینی ورزشی را شخصی سازی کرد و همچنین این پیشرفتها را با صدای تعریف شده برای اپلیکیشن به کاربر اعلام می کند.


وب سایت تولید کننده این دستگاه اعلام کرده است که اندازه گیری ضربان قلب توسط این دستگاه از یک دستگاه الکتروکاردیوگرام ( دستگاه ثبت ضربان قلب به وسیله برق) دقیق تر است.کاربر با این هدست چند منظوره می تواند پخش موسیقی را که توسط بلوتوث به آن منتقل شده کنترل کرده و از کنترلهای روی دستگاه برای پاسخ به تماسهای دریافتی استفاده کند.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون لند , دنیای هدفون , نویزگیر هدفون , شهر هدفون ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چگونه یک هدفون با نویزگیر مناسب انتخاب کنیم؟
یک شنبه 19 اسفند 1397 ساعت 16:34 | بازدید : 32 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

هر چه   هدفون با کیفیت تر باشد، لذت گوش کردن موسیقی هم بیشتر می‌شود، این حرفی است که تمام علاقه‌مندان به موسیقی به آن اعتقاد دارند و داشتن یک هدفون خوب به اندازه یک ام پی تری پلیر خوب برایشان اهمیت دارد.

مدل های متنوعی از انواع هدفون ها در بازار وجود دارد و هر روزه به تعداد آن‌ها نیز افزوده می‌شود و این مسأله انتخاب مدل مناسب را بسیار سخت می‌کند. علاوه بر مدل هایی که بیشتر در ظاهر با هم متفاوت هستند، هدفون ها باتکنولوژی های متفاوت نیز ساخته می‌شوند.

در هدفون های مجهز به این فن آوری از ورود صداهای مزاحم موجود در محیط به گوش جلوگیری می‌شود و به دو دسته کلی اکتیو (ACTIVE) و پسیو (PASSIVE)، تقسیم می شوند.

 

هدفون های نویز گیر اکتیو یا فعال:
تکنولوژی Active noise Canceling پیشرفته‌ترین تکنولوژی مهار نویز محیط است. در هدفون های مجهز به این سیستم یک میکروفن و پردازنده صدا با یک باطری مجزا وجود دارد، که فرکانس های متفاوتی از صدای محیط را بر اساس انتخاب کاربر خنثی می کند. این تکنولوژی برای خنثی کردن صداها و نویز های با فرکانس ثابت بهتر عمل می‌کند، درواقع با این تکنولوژی مجبور نیستید که برای فرار از صدای محیط صدای آهنگ را زیاد کنید، به عنوان مثال اگر در هواپیما باشید و درحین سفر موسیقی گوش کنید صدای ایجاد شده توسط موتور هواپیما برایتان آزار‌دهنده نخواهد بود و با صدای کم می‌توانید از آهنگ با کیفیت عالی، لذت ببرید.

 

نویز گیرهای فیزیکی (Pasive):
در این نمونه یک پوشش پلاستیکی برای انجام وظیفه نویزگیری درون و یا روی گوش شما قرار می‌گیرد و معمولاً وظیفه خود را به بهترین نحو انجام می دهد. این روش برای مقابله با صدای محیط بهتر عمل می‌کند و صداهای با فرکانس متغیر را نیز کنترل می کند، اما مشکلاتی هم وجود دارد، مثلاً ممکن است با توجه به تفاوت‌های بسیار در قالب گوش افراد، به درستی گوش شما را نپوشاند و یا در حین استفاده آزار‌دهنده باشد. البته در مواردی امکان قالب گیری از گوش نیز وجود دارد که شاید زیاد در دسترس، ساده و ارزان نباشد.

 

انتخاب کدام نمونه عاقلانه تر است؟
اینکه اتنخاب کدام گرینه عاقلانه تر است کاملاً به شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک هدفون برای رهایی از تمام صداهای محیط می گردید و ثبات هدفون بر روی گوش برایتان مهم است، نمونه پسیو مناسب‌تر است. اما اگر دنبال نمونه‌های جمع و جور تر می گردید نمونه‌های اکتیو گزینه برتر شما هستند. اما به این سه نکته دقت کنید:

* همیشه این قانون در مورد هر کالایی صادق است که شما در برابر پول بیشتر امکانات و کیفیت بهتری را دریافت می کنید، پس با توجه به بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته‌اید، می‌توانید از مدل های مختلف که گارانتی دارند و یا قالب‌های متفاوت گوش را در اختیار شما می‌گذارند انتخاب کنید.

* نویز گیرهای فیزیکی برای گوش کردن موسیقی بهتر هستند، زیرا به خاطر نحوه قرارگیری در گوش، شما صدا را از فاصله کمتری می‌شنوید و می‌توانید با صدای کمتری بدون تأثیر در کیفیت به موسیقی گوش دهید.

* اگر دنبال گزینه های ارزان‌تر هستید از نمونه‌های درون گوشی که از تکنولوژی اکتیو بهره می گیرند استفاده کنید. آن‌ها نیاز شما را برآورده خواهند ساخت.

 

حالا، شما اطلاعات کاملی از تکنولوژی این دستگاه‌ها دارید و می‌توانید به راحتی، انتخاب ایده‌آل خود را انجام دهید. اما توجه داشته باشید که هیچ گاه هنگام انجام کارهایی که نیاز به دقت و توجه به محیط دارند (مثلا رانندگی یا کار با دستگاه های خطرناک) از این هدفون ها استفاده نکنید.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون لند , دنیای هدفون , نویزگیر هدفون , شهر هدفون ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
هدفون های گردنبندی هوشمند از راه رسید
یک شنبه 21 بهمن 1397 ساعت 23:28 | بازدید : 63 | نوشته ‌شده به دست بهزاد اکبرپور | ( نظرات )

  هدفون های گردنبندی هوشمند از راه رسید

به گزارش مهر به نقل از ورج، هنوز یک هفته تا شروع نمایشگاه CES (محصولات الکترونیکی  و فناوری مصرفی) باقیمانده است. اما شرکت های حوزه فناوری و تولید گجت رقابت خود را مدتی است که آغاز کرده اند. در همین راستا شرکت ال جی نیز از یک بلندگوی پلاستیکی رونمایی کرده که دور گردن کاربر قرار می گیرد. همراه آن هدفون هایی وجود دارند که دور گردن قرار می گیرند و می توان  آنها را شارژ کرد.

 

  اخبار تکنولوژی ,خبرهای  تکنولوژی , هدفون های گردنبندی

 

 

 

این دو دستگاه که بخشی از پروژه LG Tone Free این شرکت هستند، بایکدیگر همخوانی دارند. قرار گرفتن هدفون ها دور گردن  بسیار مناسب است و سبب می شود احتمال گم شدن آنها کاهش یابد.

 

 

 

همچنین این هدفون ها تماس و پیامک های ورودی به تلفن هوشمند فرد را به او اعلام می کنند. اما  مدل های قبلی هدفون های دور گردن ال جی، بیشتر شامل گزینه هایی برای حفظ سلامتی بودند مانند قبلیت جمع شدن سیم ها که طی فعالیت های سنگین ورزشی بسیار کارآمد است.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.

 

 

شرکت تولید کننده اعلام کرده این دستگاه با چهار بلندگو ، صدایی واضح و با کیفیت دارد.



:: برچسب‌ها: هدفون , هدفون حرفه ای , دنیای هدفون , هدفون های مختلف , وبسایت هدفون ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0